Οι επίτροποι της κομητείας Collin μιλούν για πιθανή εκλογή ομολόγου

Οι επίτροποι της κομητείας του Όλιν εξετάζουν το ενδεχόμενο εκλογής ομολόγων τον Νοέμβριο, επειδή ο μεγάλος όγκος κυκλοφορίας επηρεάζει τους επαρχιακούς δρόμους και απαιτούνται επισκευές, είπαν.

Κατά τη συνεδρίαση του Συνεδρίου των Επιτρόπων τη Δευτέρα, μια ομόφωνη ψηφοφορία άνοιξε τον δρόμο για ένα συμβούλιο σχεδιασμού να ερευνήσει και να ιεραρχήσει έργα και να αναλύσει το κόστος.

Ο Επίτροπος Ντάρελ Χέιλ είπε ότι η κυκλοφορία στο βόρειο άκρο της κομητείας όπου οι μη ενσωματωμένες περιοχές συναντούν την πόλη είναι τόσο υψηλή που οι δρόμοι καταστρέφονται.

«Θα επισκευάσουμε έναν δρόμο και μετά θα έχετε φορτηγά βαρέων βαρών που πρόκειται να κατασκευάσετε… και επειδή είναι μια κατάσταση όπου έχουμε νομό, πόλη, νομό, πόλη, νομό, πόλη, ο δρόμος είναι κομμένος σε κομμάτια που ανήκουν σε κάθε δικαιοδοσία », είπε η Χέιλ. «Μέχρι να κατασκευαστούν πλήρως τα πάντα, είναι δύσκολο να καταργηθούν νέοι δρόμοι και παραμένει σε αρκετά κακή κατάσταση. Θα ήταν κακό να πάμε και να ξοδέψουμε χρήματα για αυτό, απλώς για να το καταστρέψουμε ξανά».

Ο Επίτροπος Ντάνκαν Γουέμπ είπε ότι αφού έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την έκδοση του τελευταίου ομολόγου, είναι τώρα η ώρα, ειδικά με την ανάπτυξη της κομητείας. Αυτές οι εκλογές ενέκριναν 750 εκατομμύρια δολάρια σε ομόλογα μεταφορών.

«Έχουμε πολλές ανάγκες», είπε ο Webb.

Πιθανά έργα περιλαμβάνουν ανακατασκευή αποτυχημένων κατασκευών στο Myers Park και επέκταση δικαστηρίου.

Άλλα πιθανά μεγάλα έργα περιλαμβάνουν μια ανταλλαγή τριών επιπέδων για το Legacy Drive και την State Freeway 121 και δρόμους εξυπηρέτησης στην οδό Sam Rayburn, που υπολογίζεται σε 60 εκατομμύρια δολάρια. και μια γέφυρα πάνω από τον ποταμό Trinity που συνδέει το Farm με την Market 543 με τη Buc-ee’s Boulevard, που υπολογίζεται σε 50 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με έγγραφα της κομητείας που επισυνάπτονται στο θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Ο δικαστής της κομητείας Collin Chris Hill είπε ότι ιστορικά ομόλογα που εγκρίθηκαν από πολίτες περιελάμβαναν κεφάλαια για έργα ανοιχτού χώρου και οδοποιίας στις πόλεις.

«Όλοι όσοι ζουν στην πόλη είναι κάτοικοι της κομητείας, οπότε πιστεύω ότι είναι δίκαιο να το κάναμε αυτό», είπε ο Χιλ. «Εξετάζουμε τώρα ένα νέο παράδειγμα αφού ο νόμος άλλαξε, το νομοθετικό σώμα άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προσαρτηθούν οι πόλεις».

Ο Χιλ είπε ότι πολλοί από τους δρόμους της κομητείας που θα είχαν προσαρτηθεί στην πόλη και θα είχαν ξαναχτιστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της πόλης καθώς αναπτύσσεται η γη, ο νομός θα πρέπει τώρα να χτίσει.

«Θα χρειαστεί μια σημαντικά μεγαλύτερη δέσμευση κεφαλαίου για να το κάνουμε αυτό και να το κάνουμε καλά, οπότε θέλω να δώσουμε προτεραιότητα σε αυτό για να βεβαιωθούμε ότι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας», είπε ο Hill. «Θα ήθελα να βεβαιωθώ ότι γνωρίζουμε ότι αναλαμβάνουμε αυτό που είναι πραγματικά μια ευθύνη της κομητείας προτού αρχίσουμε να προϋπολογίζουμε πράγματα για τις αρμοδιότητες της πόλης και του κράτους».

Η Επίτροπος Σούζαν Φλέτσερ είπε ότι θα ήθελε το συμβούλιο σχεδιασμού να αξιολογήσει τις ανάγκες του δικαστηρίου.

«Πρόσφατα ψηφίσαμε να προσθέσουμε δύο ακόμη περιφερειακά δικαστήρια, τα οποία κλιμακώνονται τα επόμενα δύο χρόνια, και πρόσφατα μου είπαν για μια πιθανή ανάγκη από την πλευρά του Δικαστηρίου της Κομητείας του Collin και πρέπει να εξετάσουμε ένα άλλο δικαστήριο επικύρωσης», είπε ο Fletcher. «Κάποια στιγμή θα πρέπει να το δούμε αυτό».

Το να ρίξουμε μια ματιά στις Υπηρεσίες Ζώων της Κομητείας Collin είναι μια προτεραιότητα που αναφέρεται από την Επίτροπο Cheryl Williams.

«Θέλω να βεβαιωθώ ότι δεν θα ξεχάσουμε το καταφύγιο των ζώων μας», είπε ο Williams. «Ο Frisco απλώς επέλεξε να μην βάλει ένα καταφύγιο ζώων στο δεσμό τους. Καθώς ο πληθυσμός μας αυξάνεται, αυξάνεται και ο πληθυσμός των ζώων μας και το καταφύγιο των ζώων. Δεν έχουμε τη χωρητικότητα που χρειαζόμαστε εκεί».

Τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν ένα εργαστήριο με το συμβούλιο σχεδιασμού και τους επιτρόπους για να συζητήσουν περαιτέρω και να καθορίσουν εάν είναι απαραίτητη η εκλογή ομολόγου. Εάν ναι, οι εκλογές θα διαταχθούν τον Αύγουστο για ψηφοφορία τον Νοέμβριο.

Related Posts

Brauer führen _414 Menu_ für Konzessionseinsparungen ein; Verbesserung des Spieltagserlebnisses für Followers

MILWAUKEE – Von Vorteilspaketen bis hin zu Autogrammstunden an Sonntagen führen die Brewers eine Reihe neuer Fanerlebnisse ein, um 2023 ein noch besseres American Household Discipline-Erlebnis zu…

Ein Gesetzgeber aus Alaska fragte nach „Kosteneinsparungen“ in Fällen von tödlichem Kindesmissbrauch. Emergency room wurde nur zensiert.

Ein Gesetzgeber aus Alaska fragte nach „Kosteneinsparungen“ in Fällen von tödlichem Kindesmissbrauch. Emergency room wurde nur zensiert. Bildunterschrift anzeigen Bildunterschrift ausblenden Anzeichen für mögliche sexuelle Übergriffe bei…

So schützen Sie Ihr Zuhause und Ihre Lebensersparnisse vor Ausgaben für Pflegeheime

Besuchen Sie uns diesen Freitag, 24. Februar, 17:00 Uhr oder Samstag, 25. Februar, 9:00 Uhr internet ==> Klicken Sie hier, sich zu registrieren oder rufen Sie 201-380-2000…

Pass Away Key Opportunity Banks gab pass away Blend mit Wayne Team Financial financial savings bekannt

Führungskräfte sowohl der Key Opportunity Banks als auch der Wayne Team Financial financial savings Banks, pass away am Donnerstagmorgen ihre bevorstehende Blend angekündigt haben, sagen, diese Entwicklung…

Τα επιτόκια των αμερικανικών ομολόγων είναι οικονομικές κρυστάλλινες σφαίρες — αν ξέρετε πώς να τις διαβάζετε

Όταν μιλάμε για τη ρύθμιση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, μιλάμε για ένα επιτόκιο – το ποσό που χρεώνουν η μία την άλλη για…

Είναι τα δημοτικά ομόλογα μια ελκυστική επιλογή για επενδυτές εισοδήματος_

Οι επενδυτές μπορεί να έχουν διασωθεί από κοινοτικά ομολογιακά αμοιβαία κεφάλαια σε αριθμούς ρεκόρ πέρυσι, αλλά τώρα η κατηγορία περιουσιακών στοιχείων δεν φαίνεται μόνο ελκυστική χάρη στις…